اواین کارگروه اخلاق حرفه ای مربوط به بسته تحول و نو آوری

کارگروه اخلاق حرفه ای

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۲۹۶ علوم پایه
تعداد بازدید:۳۰۸
درتاریخ ۹۸/۴/۴ اولین جلسه کارگروه اخلاق حرفه ای مربوط به بسته های تحول و نوآوری در دانشکده پزشکی تشکیل گردید.

اولین کارگروه اخلاق حرفه ای مربوط به بسته های تحول و نو آوری در تاریخ 4/4/98 در محل دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار گردید .اعضای کار گروه به شرح ذیل می باشند :

در این جلسه که با هدف آشنایی اعضای کارگروه با چشم انداز اخلاق حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی زابل صورت گرفت نظرات و پیشنهادهایی برای رسیدن به این چشم انداز به شرح ذیل مطرح گردید :

1-در ارزیابی های بالینی بخشی از نمره درسی به نحوه ی  تعامل دانشجو با بیمار اختصاص یابد .

2-قوانین موجود در زمینه اخلاق حرفه ای و پوشش حرفه ای مورد بازبینی قرار گرفته و بومی سازی شود .

3-قوانین مصوب به اطلاع دانشجویان جدید الورود برسد می توان خواندن قوانین را در قالب مسابقه ای طراحی کرد .

4-مصوبه های این کارگروه در سایر شوراهای مرتبط مانند شورای اخلاق دانشگاه و شوراهای فرهنگی نیز مطرح و به تصویب برسد تا ضمانت اجرایی این مصوبات تضمین گردد......سایر مصوبات در قسمت اخلاق حرفه ای موجود می باشد .

نظر شما :